Hoe fit is Landhorst ?

Nou,….dat viel niet tegen.

De inwoners van Landhorst die zich hadden opgegeven voor de Fittest afgelopen Donderdag 24 oktober kwamen door de bank genomen goed door de test.

Het waren niet alleen leden van KBO Landhorst, voor deze fittest waren alle inwoners van 40 jaar en ouder uitgenodigd.

Het was een zeer serieuze test met o.a. bloedprikken om de cholesterol te meten, uithoudings-vermogen test, meten van gehoor en ogen, Diëtist, Fysio  en ook voldoende tijd om ook het dagelijkse doen en laten te bespreken zoals bewegen, en verantwoord eten en drinken. Voor dit alles kon men terecht bij diverse specialisten uit de zorg en kreeg iedereen bij het naar huis gaan het uitgewerkte resultaat mee, afgestemd op de eigen persoonlijke situatie.
De aanpak deze middag en avond werd door alle bezoekers als prettig ervaren en voor iedereen was er voldoende tijd zodat een ieder rustig zijn verhaal kon doen. We mogen dus gerust zeggen dat we kunnen terugkijken op een geslaagde Fittestdag. Waarvoor we alle medewerkers willen bedanken voor hun inzet. Het aantal aanmeldingen voor deze Fittest liet zien dat er veel belangstelling voor bestaat. Mogelijk overweegt GGD Hart voor Brabant nog een keer zo’n Fittestdag te houden en daar zal KBO Landhorst  even als nu ook weer graag aan meewerken.